De mooiste routes met of zonder je viervoeter
Nieuwlande – Tuindersweg
Nieuwlande – Tuindersweg

Nieuwlande – Tuindersweg

Nieuwlande - Tuindersweg

Een korte wandeling langs het water. Perfect om even snel de hond uit te laten, maar ook de mogelijkheid om verder te wandelen richting de bossen van schoonhoven.

Je parkeert je auto aan de kant van de weg bij de sloot aan de Tuindersweg. Let hier wel even op dat de berm snel afloopt, dit zorgt ervoor dat je auto dus wel wat scheef staat. Vanaf hier loop zo het pad op.Het pad ligt aan de bosrand. Dus de ene kant kijk je het bos in, terwijl er aan de andere kant een mooi slootje stroomt. In het begin hoor je de auto's nog over de Tuindersweg razen, maar naarmate je wat verder wandeld zal je hier geen last meer van hebben. Je kan het pad naar achteren lopen en vervolgens doormiddel van een bospad weer terug gaan naar je auto. Lekker wat afwisseling qua omgeving.

Ik bewandel dit pad regelmatig tussen de middag met mijn hond. Het pad ligt er altijd netjes bij. Als je graag via het bospad weer terugwandeld is het wel even opletten. Dit wordt namenlijk niet altijd goed bijgehouden en kan wat overgroeid zijn.

Ik laat hier de hond meestal los van de lijn. Dit kan mooi omdat je overzicht hebt over het gehele pad. Let echter aan het einde van het pad wel op, want hier kruist een ander pad. Mensen met paarden mogen hier ook graag rijden, dus wees daar een beetje op verdacht.


Toegankelijkheid
Onderhoud
Omgeving
Afwisseling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *