De mooiste routes met of zonder je viervoeter
Schuinesloot – Landgoed het Lotter
Schuinesloot – Landgoed het Lotter

Schuinesloot – Landgoed het Lotter

Schuinesloot - Landgoed het Lotter

Verre weilanden, loofbossen, naaldbossen, fruitbomen en een Beekje. Bij een wandeling door landgoed het Lotter valt alles samen. Een prachtig stukje natuur met zeer veel variatie.

Het landgoed is gemakkelijk te betreden vanaf de Elimmerweg. Hier kan je de auto aan de kant van de weg zetten om vervolgens het wandelpad te betreden. Mocht je er nog nooit geweest zijn, er zijn handige wegwijspaaltjes die de route uitleggen.

Een wandeling over dit landgoed brengt je in vele verschillende bosjes. Elk bosje heeft dan ook een eigen karakter wat ervoor zorgt dat het een heerlijk varierende wandeling is.

Onderhoud dat kennen ze hier wel. Zelden kom je een overgroeid pad tegen. De hagen worden netjes bijgehouden, het gras wordt gemaaid en het bos wordt goed in toom gehouden. Je merkt dat er veel arbeid en passie in dit landgoed wordt gestoken.

Persoonlijk houd ik mijn hond hier altijd aan de lijn. Vanwege de dichte bossage kan je soms niet zien wat er zich 10 meter verderop afspeeld. Daarnaast staan er in dit landgoed ook lakenvelders, schapen en soms paarden. Houd hier dus rekening mee.


Toegankelijkheid
Onderhoud
Omgeving
Afwisseling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *