De mooiste routes met of zonder je viervoeter
Zwinderen – de Hullendijk
Zwinderen – de Hullendijk

Zwinderen – de Hullendijk

Zwinderen - de Hullendijk

Een uitgestrekt stuk asfalt. Perfect voor het uitlaten van de hond, zonder vieze schoenen te krijgen.

Prachtig is het niet, praktisch wel. Je parkeert de auto ergens aan de Hullendijk. Vervolgens kan je vanaf de Peerdevalsweg gezien 2 kanten op. Richting de A37 of richting de Broekkampsdijk. Laatstgenoemde is wat langer.

Het is zoals gezegd een lang stuk asfalt waardoor de boeren bij hun landerijen kunnen komen. Zelf wandel ik er regelmatig wanneer ik even snel de hond wil uitlaten. Je hebt hier perfect de gelegenheid om je hond lekker los te laten wandelen. Wandel je richting de A37? Let dan wel op dat je je hond een beetje onder controle hebt. Er zit namenlijk geen afscheiding tussen het einde van dit pad en de snelweg.

Hoewel de route (als je het zo mag noemen) an zich niet heel speciaal is, heb je wel kans om één of meerdere reeën te spotten. Zo ook op de foto hieronder. Op dit pad kan je kilometers ver turen over de uitgestrekte landerijen.

Natuurlijk is het altijd rekening houden met andere bewandelaars van het pad. Zeker wanneer je je hond los laat lopen. Je kan echter meteen zien of er al een auto geparkeerd staat. Zelf kies ik er meestal voor om de andere kant van het pad te kiezen, indien ik aan een kant al een auto zie staan.


Toegankelijkheid
Onderhoud
Omgeving
Afwisseling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *